Hart van Nederland: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video)

Hart van Nederland: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video)

Saturday 18 May om 09:58

<em>Hart van Nederland</em>: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video) Bij een frontale botsing tussen twee auto's in Maasland zijn in totaal zeven gewonden gevallen, die allen met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht, zo meldt Hart van Nederland. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Feest in Beekse Bergen, met uitsterven bedreigde okapi geboren (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ernstig ongeluk met meerdere auto's op A17 bij Roosendaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee campings in Limburg ontruimd om dreigende wateroverlast (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een frontale botsing tussen twee auto's in Maasland zijn in totaal zeven gewonden gevallen, die allen met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht, zo meldt Hart van Nederland. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's