Kees van der Staaij over chaotische formatie: 'Vreet aan het vertrouwen' (video)

Kees van der Staaij over chaotische formatie: 'Vreet aan het vertrouwen' (video)

Monday 20 May om 10:17

<em>Kees van der Staaij</em> over chaotische formatie: 'Vreet aan het vertrouwen' (video) Een half jaar geleden had een enorme hoeveelheid Tweede Kamerleden hun laatste werkdag. Hoe gaat het nu met ze? Peter Kwint (SP) en Kees van der Staaij (SGP) blikten terug in Hart van Nederland en het blijkt dat ze al helemaal hun plek hebben gevonden in hun 'nieuwe' leven. Het politieke hart zit er echt nog steeds in bij beide heren, zie je op het moment dat ze wordt gevraagd naar de huidige formatie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video) Bekijk deze video » Pinksterweekend weerbericht: veel zon, maar ook kans op onweer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand door blikseminslag verwoest woonboerderij Den Dungen (video) Bekijk deze video »
Sport :

Een half jaar geleden had een enorme hoeveelheid Tweede Kamerleden hun laatste werkdag. Hoe gaat het nu met ze? Peter Kwint (SP) en Kees van der Staaij (SGP) blikten terug in Hart van Nederland en het blijkt dat ze al helemaal hun plek hebben gevonden in hun 'nieuwe' leven. Het politieke hart zit er echt nog steeds in bij beide heren, zie je op het moment dat ze wordt gevraagd naar de huidige formatie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's