Hart van Nederland: brand door blikseminslag verwoest woonboerderij Den Dungen (video)

Hart van Nederland: brand door blikseminslag verwoest woonboerderij Den Dungen (video)

Monday 20 May om 08:43

<em>Hart van Nederland</em>: brand door blikseminslag verwoest woonboerderij Den Dungen (video) Zondagavond is in Den Dungen een grote brand uitgebroken in een woning door een blikseminslag, meldt Hart van Nederland. De woning zou en rieten dak hebben en daardoor zou de brand zich snel hebben ontwikkeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: zeven gewonden bij frontale botsing in Maasland (video) Bekijk deze video » Pinksterweekend weerbericht: veel zon, maar ook kans op onweer (video) Bekijk deze video » Domper op feest: zeven gewonden na val uit open bus in Borger (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Zondagavond is in Den Dungen een grote brand uitgebroken in een woning door een blikseminslag, meldt Hart van Nederland. De woning zou en rieten dak hebben en daardoor zou de brand zich snel hebben ontwikkeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's