Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans Undercover in Nederland (Shownieuws)

Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans Undercover in Nederland (Shownieuws)

Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans <em>Undercover in Nederland</em> (<em>Shownieuws</em>) In de studio van Shownieuws is Alberto Stegeman te gast. Felicitaties zijn op zijn plaats want hij blijft bij Talpa. Onlangs heeft Stegeman een tweejarig contract getekend. KwakzalversAanstaande zondag 26 mei start op SBS6 een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. In de eerste aflevering ontmaskert Alberto kwakzalvers, mensen die zich voordoen als een dokter. De zgn. Germaanse Geneeskundigen houden mensen met kanker weg van reguliere artsen en dat is levensgevaarlijk. Bekijk de eerste beelden van Undercover in Nederland hierboven in Shownieuws. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Alberto Stegeman over horror-zorgboerderij: ‘Dan wil je dingen doen die niet mogen’ Bekijk deze video » Alberto Stegeman over Make Up Your Mind: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven' Bekijk deze video » Shownieuws: Bouke onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de Toppers Bekijk deze video »
TV :
Friday 24 May om 11:30

In de studio van Shownieuws is Alberto Stegeman te gast. Felicitaties zijn op zijn plaats want hij blijft bij Talpa. Onlangs heeft Stegeman een tweejarig contract getekend.

Kwakzalvers
Aanstaande zondag 26 mei start op SBS6 een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. In de eerste aflevering ontmaskert Alberto kwakzalvers, mensen die zich voordoen als een dokter. De zgn. Germaanse Geneeskundigen houden mensen met kanker weg van reguliere artsen en dat is levensgevaarlijk.

Bekijk de eerste beelden van Undercover in Nederland hierboven in Shownieuws.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's