Zien: eerste beelden van Toppers in Concert 2024 (video)

Zien: eerste beelden van Toppers in Concert 2024 (video)

Saturday 25 May om 11:05

Zien: eerste beelden van <em>Toppers in Concert 2024</em> (video) Zien: Dries Roelvink zingt in gele zwembroek bij Toppers in Concert 2024 (video) Bekijk deze video » De Toppers hebben vrijdag de Johan Cruijff-Arena op zijn kop gezet met de zomerse editie van Toppers in Concert. Bekijk de eerste beelden van Shownieuws hierboven. TropicanaDe vorige editie was in 2022 - vanwege de corona-omstandigheden - nog in november, maar dat vonden de gasten eigenlijk te koud. Het thema van deze Toppers-editie was daarom Club Tropicana en dus steeg de temperatuur in de Arena naar grote hoogte. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. De Toppers blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie… Bekijk deze video » Dries Roelvink: 'Deze langgekoesterde wens van mij gaat eindelijk in vervulling' Bekijk deze video » Shownieuws: Bouke onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de Toppers Bekijk deze video »
Entertainment :

De Toppers hebben vrijdag de Johan Cruijff-Arena op zijn kop gezet met de zomerse editie van Toppers in Concert. Bekijk de eerste beelden van Shownieuws hierboven.

Tropicana
De vorige editie was in 2022 - vanwege de corona-omstandigheden - nog in november, maar dat vonden de gasten eigenlijk te koud. Het thema van deze Toppers-editie was daarom Club Tropicana en dus steeg de temperatuur in de Arena naar grote hoogte.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's