Hart van Nederland: zeer grote brand in pand in het centrum van Sneek (video)

Hart van Nederland: zeer grote brand in pand in het centrum van Sneek (video)

Sunday 26 May om 09:18

<em>Hart van Nederland</em>: zeer grote brand in pand in het centrum van Sneek (video) In Sneek is zaterdag een grote brand ontstaan in het stadscentrum. Inmiddels heeft de brandweer de brand onder controle, zo meldt Hart van Nederland. De brand ontstond in het dak van een uitgaansgelegenheid. De bezoekers konden op tijd worden geëvacueerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme ravage en gewonde door ernstig ongeval in Maasdijk (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Enorme ravage en twee gewonden na frontale botsing op N322 bij Giessen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode gevonden in woning Goirle, mogelijk misdrijf (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Sneek is zaterdag een grote brand ontstaan in het stadscentrum. Inmiddels heeft de brandweer de brand onder controle, zo meldt Hart van Nederland. De brand ontstond in het dak van een uitgaansgelegenheid. De bezoekers konden op tijd worden geëvacueerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's