Zien: minutenlang applaus voor Youp van 't Hek na allerlaatste show in Carré (video)

Zien: minutenlang applaus voor Youp van 't Hek na allerlaatste show in Carré (video)

Sunday 26 May om 09:01

Youp van 't Hek heeft zaterdag zijn allerlaatste voorstelling ooit gespeeld. De 70-jarige cabaretier stond voor een bomvol Carré waar hij ten overstaan van onder meer vrienden en bekenden zijn afscheidstournee De Laatste Ronde afsloot.

Lees verder onder de video.

Zien: minutenlang applaus voor <em>Youp van 't Hek</em> na allerlaatste show in Carré (video) Youp van 't Hek heeft zaterdag zijn allerlaatste voorstelling ooit gespeeld. De 70-jarige cabaretier stond voor een bomvol Carré waar hij ten overstaan van onder meer vrienden en bekenden zijn afscheidstournee De Laatste Ronde afsloot. Lees verder onder de video. ApplausVan 't Hek kreeg na zijn slotakkoord een applaus dat enkele minuten aanhield, maar wat de cabaretier zelf tot een einde maande, zo is te zien in de beelden van Shownieuws. Eerder liet Van 't Hek al weten dat het goed is om nu te stoppen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien! Kwakzalvers in nieuw seizoen Alberto Stegemans Undercover in Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video » Chantal Janzen stuurt naaktfilmpje Britney Spears naar verkeerde persoon (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: eerste beelden van Toppers in Concert 2024 (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Applaus
Van 't Hek kreeg na zijn slotakkoord een applaus dat enkele minuten aanhield, maar wat de cabaretier zelf tot een einde maande, zo is te zien in de beelden van Shownieuws. Eerder liet Van 't Hek al weten dat het goed is om nu te stoppen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's