Hart van Nederland: twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre (video)

Hart van Nederland: twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre (video)

Sunday 26 May om 09:37

<em>Hart van Nederland</em>: twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre (video) Door een verkeersongeval op de N2 ter hoogte van de plaats Waalre in Noord-Brabant zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme ravage en twee gewonden na frontale botsing op N322 bij Giessen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode gevonden in woning Goirle, mogelijk misdrijf (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zeer grote brand in pand in het centrum van Sneek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een verkeersongeval op de N2 ter hoogte van de plaats Waalre in Noord-Brabant zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's