Heftig: ernstig zieke Mariëlle van tonnen bestolen door harteloze boekhouder (Stegeman op de Bres)

Heftig: ernstig zieke Mariëlle van tonnen bestolen door harteloze boekhouder (Stegeman op de Bres)

Heftig: ernstig zieke Mariëlle van tonnen bestolen door <em>harteloze boekhouder</em> (Stegeman op de Bres) In een heftige aflevering van Stegeman op de Bres wordt de ernstig zieke Mariëlle bestolen van 285.000 euro door haar eigen boekhouder. De twee waren lang vrienden en de boekhouder hielp haar zelfs, samen met zijn vrouw, bij haar gevecht tegen een ernstige vorm van kanker. Een aflevering die hard aankwam bij de kijkers, omdat boekhouder Peter totaal geen verantwoordelijkheid nam voor zijn daden. Bekijk de video van Stegeman op de bres hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Bekijk ook Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen Bekijk deze video » Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven Bekijk deze video » Stegeman op de bres: oplichter vlucht weg wanneer hij Alberto ziet Bekijk deze video » Vanavond in Stegeman op de Bres: thuishulp Patrick steelt 15K van bejaarde man Bekijk deze video » Ontroerende beelden: Rob de Nijs wint Televizier Impact Award met afscheidsconcert (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 8 januari om 18:33

In een heftige aflevering van Stegeman op de Bres wordt de ernstig zieke Mariëlle bestolen van 285.000 euro door haar eigen boekhouder. De twee waren lang vrienden en de boekhouder hielp haar zelfs, samen met zijn vrouw, bij haar gevecht tegen een ernstige vorm van kanker. Een aflevering die hard aankwam bij de kijkers, omdat boekhouder Peter totaal geen verantwoordelijkheid nam voor zijn daden.

Bekijk de video van Stegeman op de bres hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's