Zien: deze realityster gaat trouwen met steenrijke ondernemer, 'zag niemand aankomen!'

Zien: deze realityster gaat trouwen met steenrijke ondernemer, 'zag niemand aankomen!'

Zien: deze <em>realityster</em> gaat trouwen met steenrijke ondernemer, 'zag niemand aankomen!' In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over een huwelijk dat in aantocht is. Een bekende realityster van onder meer De Gouden Kooi en Echte meisjes in de jungle, stapt namelijk in het huwelijksbootje, ze is afgelopen weekend op een chique manier ten huwelijk gevraagd. En dat wordt niet zomaar iets, ze geeft haar jawoord aan een steenrijke ondernemer, dus dit moet de ‘bruiloft der bruiloften’ worden. En het is volgens Evert Santegoeds nogal een verrassing, volgens hem zagen weinig mensen dit huwelijk aankomen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Echte Meisjes in de Jungle reünie: Valerio weet zich geen raad (video) Bekijk deze video » Jacomien (Urk!) klaar met online haat: ‘Hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden’ Bekijk deze video » Deveny en Michella uit Echte Meisjes In De Jungle discussiëren lekker door bij Realitea Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 27 May om 10:56

In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over een huwelijk dat in aantocht is. Een bekende realityster van onder meer De Gouden Kooi en Echte meisjes in de jungle, stapt namelijk in het huwelijksbootje, ze is afgelopen weekend op een chique manier ten huwelijk gevraagd. En dat wordt niet zomaar iets, ze geeft haar jawoord aan een steenrijke ondernemer, dus dit moet de ‘bruiloft der bruiloften’ worden. En het is volgens Evert Santegoeds nogal een verrassing, volgens hem zagen weinig mensen dit huwelijk aankomen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's