Hilarisch: zoons Frans Bauer maken bijzondere pasta pesto, 'ruikt een beetje oud'

Hilarisch: zoons Frans Bauer maken bijzondere pasta pesto, 'ruikt een beetje oud'

Hilarisch: <em>zoons Frans Bauer</em> maken bijzondere pasta pesto, 'ruikt een beetje oud' Frans Bauer: 'Of er hierna nog een seizoen van De Bauers komt?' In De Bauers - 20 jaar later besluiten twee zoons van Frans Bauer zelf te gaan koken. Ze maken een zeer bijzondere versie van pasta pesto. 'Ze kunnen niet intelligent inkopen'Eerst gaan ze inkopen doen, maar hun ouders hebben er duidelijk weinig vertrouwen in. Ze kunnen volgens Frans niet ‘intelligent’ inkopen. Vervolgens gaan ze de keuken in, maar de jonge Bauers zijn niet echt tevreden over hun bleke kip en de ‘oude’ geur die van het gerecht af komt… Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Donderdag in De Bauers: Frans spreekt al aardig Italiaans & knalt met Maris door Rome Bekijk deze video » Frans en Mariska Bauer scheuren door Rome: 'Je bent levensgevaarlijk, ik stap dadelijk uit! (De Bauers) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: Frans Bauer voor en na, Het Jachtseizoen valt tegen Bekijk deze video »
Monday 27 May om 12:25

Frans Bauer: 'Of er hierna nog een seizoen van De Bauers komt?'

In De Bauers - 20 jaar later besluiten twee zoons van Frans Bauer zelf te gaan koken. Ze maken een zeer bijzondere versie van pasta pesto.

'Ze kunnen niet intelligent inkopen'
Eerst gaan ze inkopen doen, maar hun ouders hebben er duidelijk weinig vertrouwen in. Ze kunnen volgens Frans niet ‘intelligent’ inkopen. Vervolgens gaan ze de keuken in, maar de jonge Bauers zijn niet echt tevreden over hun bleke kip en de ‘oude’ geur die van het gerecht af komt…

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's