Serie zussen: Saar gewond door auto-ongeluk, maar Rolinde heeft haar twijfels

Serie zussen: Saar gewond door auto-ongeluk, maar Rolinde heeft haar twijfels

Serie <em>zussen</em>: Saar gewond door auto-ongeluk, maar Rolinde heeft haar twijfels In de serie Zussen is te zien dat Saar gewond is geraakt door een auto-ongeluk. Rolinde gaat snel naar haar toe, ook al zet ze haar vraagtegens bij dit incident. Was het wel een ongeluk of speelt er meer? Bekijk de beelden van Zussen hieronder. De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zwangere Zussen actrice Melody Klaver voelt zich heel goed (Shownieuws) Bekijk deze video » Zussen: Nienke doet schokkende ontdekking over haar vader Bekijk deze video » Zussen: heeft Geert iets te maken met de dood van Johan Veenstra? Bekijk deze video »
Monday 27 May om 14:39

In de serie Zussen is te zien dat Saar gewond is geraakt door een auto-ongeluk. Rolinde gaat snel naar haar toe, ook al zet ze haar vraagtegens bij dit incident. Was het wel een ongeluk of speelt er meer?

Bekijk de beelden van Zussen hieronder.

De serie Zussen is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Zussen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's