'Kaarten voor Anouk in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap'

'Kaarten voor Anouk in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap'

'Kaarten voor <em>Anouk</em> in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap' Anouk staat op 29 & 31 mei en op 1 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome maar volgens Shownieuws zijn die concerten een stuk minder populair sinds de recente racisme-ophef rondom de zangeres. Showkenner Bart Ettekoven: 'Je merkt dat mensen de kaarten hebben teruggegeven want het was allemaal uitverkocht en je merkt nu dat er op Ticketswap heel veel kaarten worden aangeboden.' Honderden kaartenUit nader onderzoek blijkt dat inderdaad het geval te zijn: voor het concert van vrijdag zijn bijvoorbeeld op dit moment nog 227 staanplaatsen en 209 zitplaatsen beschikbaar. Voor zaterdag zijn dat er zelfs nog meer. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Anouk gebruikt omstreden woord: 'Gaat het mentaal wel goed met haar?' (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Rob de Nijs pinkte traantje weg bij huwelijk zoon Robbert' (Shownieuws) Bekijk deze video » Theo Hiddema opnieuw gelukkig in de liefde: 'Ze is Braziliaans en 20 jaar jonger' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 28 May om 10:52

Anouk staat op 29 & 31 mei en op 1 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome maar volgens Shownieuws zijn die concerten een stuk minder populair sinds de recente racisme-ophef rondom de zangeres. Showkenner Bart Ettekoven: 'Je merkt dat mensen de kaarten hebben teruggegeven want het was allemaal uitverkocht en je merkt nu dat er op Ticketswap heel veel kaarten worden aangeboden.'

Honderden kaarten
Uit nader onderzoek blijkt dat inderdaad het geval te zijn: voor het concert van vrijdag zijn bijvoorbeeld op dit moment nog 227 staanplaatsen en 209 zitplaatsen beschikbaar. Voor zaterdag zijn dat er zelfs nog meer.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's