Donderdag in De Bauers: Frans en Mariska gaan op kippenjacht

Donderdag in De Bauers: Frans en Mariska gaan op kippenjacht

Donderdag in <em>De Bauers</em>: Frans en Mariska gaan op kippenjacht Donderdag is, voorlopig althans, de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later te zien. Het wordt in ieder geval weer smullen want we zien onder andere hoe Frans zijn zoons streng toespreekt in de auto en dat Mariska op kippenjacht gaat. Frans schrikt echter wel een beetje van de prijs: '1100 euro? Ik denk als je 1100 euro biedt voor de woonwagen van mijn moeder dan heb jij hem.' Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin de beelden van De Bauers, hierboven. De laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later is donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch: zoons Frans Bauer maken bijzondere pasta pesto, 'ruikt een beetje oud' Bekijk deze video » Zien! De Bauers - 20 jaar later: Frans jr. kookt voor familie fantastisch diner (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Zure Frans Timmermans is Boze Buurman Boordevol' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 29 May om 09:59

Donderdag is, voorlopig althans, de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later te zien. Het wordt in ieder geval weer smullen want we zien onder andere hoe Frans zijn zoons streng toespreekt in de auto en dat Mariska op kippenjacht gaat. Frans schrikt echter wel een beetje van de prijs: '1100 euro? Ik denk als je 1100 euro biedt voor de woonwagen van mijn moeder dan heb jij hem.'

Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin de beelden van De Bauers, hierboven. De laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later is donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's