Zien: nieuwe reeks Het Jachtseizoen start met hysterische Ferry Doedens en Sylvia Geersen

Zien: nieuwe reeks Het Jachtseizoen start met hysterische Ferry Doedens en Sylvia Geersen

Zien: nieuwe reeks <em>Het Jachtseizoen</em> start met hysterische Ferry Doedens en Sylvia Geersen Donderdag is de aftrap van een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen. In Shownieuws zie je de eerste beelden met de gasten Ferry Doedens en Sylvia Geersen. OvergevenHet belooft een enerverende aflevering te worden, in Het Jachtseizoen moeten de BN’ers uit handen zien te blijven van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. In eerste beelden van de ontsnappingspoging is te zien dat Sylvia bijna in haar broek plast en Ferry staat op het punt om over te geven… Bekijk de Shownieuws-video met eerste beelden van de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen hierboven. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Het Jachtseizoen: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Wendy van Dijk en Najib Amhali kruipen door het oog van de naald Bekijk deze video » Mannen van StukTV maken deelnemende BN'ers bekend aan nieuw Jachtseizoen (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 25 april om 10:32

Donderdag is de aftrap van een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen. In Shownieuws zie je de eerste beelden met de gasten Ferry Doedens en Sylvia Geersen.

Overgeven
Het belooft een enerverende aflevering te worden, in Het Jachtseizoen moeten de BN’ers uit handen zien te blijven van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. In eerste beelden van de ontsnappingspoging is te zien dat Sylvia bijna in haar broek plast en Ferry staat op het punt om over te geven…

Bekijk de Shownieuws-video met eerste beelden van de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen hierboven.

De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's