Moeder van doodgevonden baby Sem Vijverberg voor rechter: "Ik krijg geen antwoorden" (RTL Boulevard)

Moeder van doodgevonden baby Sem Vijverberg voor rechter: "Ik krijg geen antwoorden" (RTL Boulevard)

Wednesday 29 May om 20:03

In de rechtbank van Arnhem was het woensdag een beladen dag. De biologische moeder van Sem Vijverberg, het pasgeboren baby'tje dat in 2006 dood werd gevonden, verscheen daar voor de rechter.

Geen antwoorden
De 41-jarige vrouw kan zich helemaal niets herinneren, niet van de zwangerschap, de bevalling of wat er daarna gebeurd is. Voor de rechter brak ze in tranen uit: "Ik krijg geen antwoorden, dat is vreselijk om mee te leven". In 2022 kwam zij in beeld mede door aandacht van Peter R. de Vries aan de kwestie. In de studio van RTL Boulevard geeft John van de Heuvel een toelichting op de rechtszaak.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Moeder van doodgevonden baby <em>Sem Vijverberg</em> voor rechter: &quot;Ik krijg geen antwoorden&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In de rechtbank van Arnhem was het woensdag een beladen dag. De biologische moeder van Sem Vijverberg, het pasgeboren baby'tje dat in 2006 dood werd gevonden, verscheen daar voor de rechter. Geen antwoordenDe 41-jarige vrouw kan zich helemaal niets herinneren, niet van de zwangerschap, de bevalling of wat er daarna gebeurd is. Voor de rechter brak ze in tranen uit: "Ik krijg geen antwoorden, dat is vreselijk om mee te leven". In 2022 kwam zij in beeld mede door aandacht van Peter R. de Vries aan de kwestie. In de studio van RTL Boulevard geeft John van de Heuvel een toelichting op de rechtszaak. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: Lieke Martens ging op 15e huis uit en leefde op worstenbroodjes Bekijk deze video » RTL Boulevard: Henny Huismans sportieve uitspatting eindigt in rolstoel Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Ongewoon hoge strafeis voor moordverdachten Peter R. de Vries' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Moeder van doodgevonden baby Sem Vijverberg voor rechter: "Ik krijg geen antwoorden" (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's