Maandagmiddag STORM? 'Venijnige depressie en bakken met regen'

Maandagmiddag STORM? 'Venijnige depressie en bakken met regen'

Maandagmiddag <em>STORM</em>? 'Venijnige depressie en bakken met regen' Het gaat momenteel al flink tekeer in grote delen van Nederland maar volgens mediameteoroloog Marc Putto kan het maandagmiddag nog veel heftiger gaan worden: 'Ik herhaal! Kans op STORM vanmiddag!', schrijft hij op X. Ook spreekt hij over bakken met regen en een venijnige depressie die pal over het land trekt. Dat belooft wat! Hieronder zie je de tweets van Putto en ook hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen. Hierboven vind je het weerbericht van SBS6. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Bekijk ook Prinses Amalia dist verslaggever: 'Het tonen van respect is nog wel van deze tijd' Bekijk deze video » Dwars door de lage landen: vader boer overleed toen hij met trekker over bom reed Bekijk deze video »
Weer :
Maandagmiddag STORM? 'Venijnige depressie en bakken met regen'
Monday 10 June om 12:14

Het gaat momenteel al flink tekeer in grote delen van Nederland maar volgens mediameteoroloog Marc Putto kan het maandagmiddag nog veel heftiger gaan worden: 'Ik herhaal! Kans op STORM vanmiddag!', schrijft hij op X. Ook spreekt hij over bakken met regen en een venijnige depressie die pal over het land trekt. Dat belooft wat!

Hieronder zie je de tweets van Putto en ook hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen. Hierboven vind je het weerbericht van SBS6.


Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele video's

Meer actuele video's