Marijke en Wanda openhartig in LLDL: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video)

Marijke en Wanda openhartig in LLDL: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video)

Tuesday 11 June om 21:51

Marijke en Wanda openhartig in <em>LLDL</em>: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video) Marijke en Wanda hebben een date in Lang Leve de Liefde. De twee lijken best een goede match te zijn. Ze hebben openhartige gesprekken en geven elkaar complimenten. Maar is het ook liefde op het eerste gezicht? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Jeanette kraakt in Lang Leve de Liefde Jurgen helemaal af: "Hij is te vrouwelijk" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje Bekijk deze video »
TV :

Marijke en Wanda hebben een date in Lang Leve de Liefde. De twee lijken best een goede match te zijn. Ze hebben openhartige gesprekken en geven elkaar complimenten. Maar is het ook liefde op het eerste gezicht?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's