Ik weet er alles van!: Marieke heeft afwijking met haar tong, 'hoe kan dat!?'

Ik weet er alles van!: Marieke heeft afwijking met haar tong, 'hoe kan dat!?'

<em>Ik weet er alles van!</em>: Marieke heeft afwijking met haar tong, 'hoe kan dat!?' In Ik weet er alles van! blijkt dat kandidate Marieke een zeer bijzondere tong heeft. Ze heeft namelijk geen tongriempje. “Hoe kan dat?!”, vraagt Ruben Nicolai zich af. En als je geen tongriempje hebt, kun je blijkbaar bijzondere dingen met je tong… Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai kan lach niet inhouden bij vraag over ‘raveteven’ Bekijk deze video » Wat is er zo grappig aan condoomwinkels? (Ik Weet Er Alles Van) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment Bekijk deze video »
Thursday 13 June om 14:27

In Ik weet er alles van! blijkt dat kandidate Marieke een zeer bijzondere tong heeft. Ze heeft namelijk geen tongriempje. “Hoe kan dat?!”, vraagt Ruben Nicolai zich af. En als je geen tongriempje hebt, kun je blijkbaar bijzondere dingen met je tong…

Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's