Wie is de mol? met onbekenden vanaf 28 juni bij NPO Start: dit zijn de kandidaten

Wie is de mol? met onbekenden vanaf 28 juni bij NPO Start: dit zijn de kandidaten

<em>Wie is de mol?</em> met onbekenden vanaf 28 juni bij NPO Start: dit zijn de kandidaten Fans van Wie is de mol? kunnen hun hart ophalen, want binnenkort start een nieuwe reeks. Het betreft een bijzondere editie, aangezien deze keer geen BN’ers meedoen. Tien onbekende Nederlanders gaan het avontuur aan en doen er alles aan om de Mol in hun midden te ontmaskeren… Bekijk de onbekende kandidaten van Wie is de mol? in de video hieronder. Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) ZIEN: Hey Macarena-dansje in Wie is de Mol? Bekijk deze video » Spoiler Wie is de mol? 2024: bekijk de onthulling, dit is de mol! Bekijk deze video » Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders start 28 juni: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Thursday 13 June om 16:03

Fans van Wie is de mol? kunnen hun hart ophalen, want binnenkort start een nieuwe reeks. Het betreft een bijzondere editie, aangezien deze keer geen BN’ers meedoen. Tien onbekende Nederlanders gaan het avontuur aan en doen er alles aan om de Mol in hun midden te ontmaskeren…

Bekijk de onbekende kandidaten van Wie is de mol? in de video hieronder.

Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's