Spoiler Wie is de mol? 2024: bekijk de onthulling, dit is de mol!

Spoiler Wie is de mol? 2024: bekijk de onthulling, dit is de mol!

Spoiler <em>Wie is de mol? 2024</em>: bekijk de onthulling, dit is de mol! Zaterdagavond was het tijd voor de grote finale van Wie is de mol? Er waren nog drie kandidaten over: Anna Gimbrère, Fons Hendriks en Rosario Mussendijk. Wie is saboteur?Eerder hadden onder anderen Kees van der Spek, Tooske Ragas, Jeroen Spitzenberger en Jip van den Toorn het spel al verlaten. Zaterdagavond werd eindelijk duidelijk wie het spel al die afleveringen heeft gesaboteerd en veel geld uit de pot speelde... Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) ZIEN: Hey Macarena-dansje in Wie is de Mol? Bekijk deze video » Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol?: 'Enorm trots' (video) Bekijk deze video » Finale Wie is de mol? komt eraan: Marlijn Weerdenburg onthult wie haar mol is Bekijk deze video »
Saturday 9 March om 21:21

Zaterdagavond was het tijd voor de grote finale van Wie is de mol? Er waren nog drie kandidaten over: Anna Gimbrère, Fons Hendriks en Rosario Mussendijk.

Wie is saboteur?
Eerder hadden onder anderen Kees van der Spek, Tooske Ragas, Jeroen Spitzenberger en Jip van den Toorn het spel al verlaten. Zaterdagavond werd eindelijk duidelijk wie het spel al die afleveringen heeft gesaboteerd en veel geld uit de pot speelde...

Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's