De Oranjezomer: Rutger heeft creatieve oplossing voor kleding vrouwen bij Korps Mariniers

De Oranjezomer: Rutger heeft creatieve oplossing voor kleding vrouwen bij Korps Mariniers

<em>De Oranjezomer</em>: Rutger heeft creatieve oplossing voor kleding vrouwen bij Korps Mariniers In De Oranjezomer bespreken Hélène Hendriks, Rutger Castricum en Merel Ek het nieuws dat er weinig vrouwen door de selectie komen bij het Korps Mariniers. Er zijn te weinig aanpassingen gedaan bij bijvoorbeeld de kleding en rugzakken, waardoor vrouwen niet goed kunnen functioneren. Gelukkig heeft Rutger een creatieve oplossing… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: 'Queen' opent de uitzending met Don't stop me now Bekijk deze video » Rutger Castricum over Harry Mens en Marianne Timmer: 'Zit je ineens op je opa!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: enorme motten vallen Noa Vahle aan voor de camera Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 14 June om 08:58

In De Oranjezomer bespreken Hélène Hendriks, Rutger Castricum en Merel Ek het nieuws dat er weinig vrouwen door de selectie komen bij het Korps Mariniers. Er zijn te weinig aanpassingen gedaan bij bijvoorbeeld de kleding en rugzakken, waardoor vrouwen niet goed kunnen functioneren. Gelukkig heeft Rutger een creatieve oplossing…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's