Coalitiecrisis afgewend: Marjolein Faber (PVV) blijft beoogd minister (video)

Coalitiecrisis afgewend: Marjolein Faber (PVV) blijft beoogd minister (video)

Friday 14 June om 19:26

VVD-leider Dilan Yeşilgöz uitte vanmiddag haar zorgen over de nieuwe kandidaat-minister Marjolein Faber die de PVV naar voren heeft geschoven. Voor de camera van RTL Nieuws zei ze die zorgen bij PVV-leider Geert Wilders en de formateur te hebben neergelegd.

Lees verder onder de video.

<em>Coalitiecrisis</em> afgewend: Marjolein Faber (PVV) blijft beoogd minister (video) VVD-leider Dilan Yeşilgöz uitte vanmiddag haar zorgen over de nieuwe kandidaat-minister Marjolein Faber die de PVV naar voren heeft geschoven. Voor de camera van RTL Nieuws zei ze die zorgen bij PVV-leider Geert Wilders en de formateur te hebben neergelegd. Lees verder onder de video. BijeenkomstEen spoedbijeenkomst moest vrijdagmiddag soelaas bieden. Dat is gelukt: een coalitiecrisis, nog voordat het kabinet is aangetreden, lijkt te zijn afgewend. Faber blijft beoogd minister voor de PVV. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan alle fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Fons Lambie in RTL Nieuws: 'Dit worden de nieuwe vicepremiers' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: Gideon van Meijeren veroordeeld tot taakstraf voor opruiing (video) Bekijk deze video » Breaking! PVV'er Gidi Markuszower wordt niet minister van Asiel en Migratie en geen vicepremier Bekijk deze video »
TV :
Coalitiecrisis afgewend: Marjolein Faber (PVV) blijft beoogd minister (video)

Bijeenkomst
Een spoedbijeenkomst moest vrijdagmiddag soelaas bieden. Dat is gelukt: een coalitiecrisis, nog voordat het kabinet is aangetreden, lijkt te zijn afgewend. Faber blijft beoogd minister voor de PVV.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan alle fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's