Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeluk op oprit A2 nabij Eijsden (video)

Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeluk op oprit A2 nabij Eijsden (video)

Saturday 15 June om 09:28

<em>Hart van Nederland</em>: dode en gewonde door verkeersongeluk op oprit A2 nabij Eijsden (video) | Door een verkeersongeluk langs de A2 nabij Eijsden in het zuiden van Limburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een inzittende van een voertuig om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Een tweede slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Grote zoekactie politie met helikopter voor vermiste man (24) in Oisterwijk Bekijk deze video » Advocaat Ellen ten Damme benaderd door advocaat Ridouan Taghi: 'Onder druk gezet' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde na aanrijding tussen auto en tram in Leidschendam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
|

Door een verkeersongeluk langs de A2 nabij Eijsden in het zuiden van Limburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een inzittende van een voertuig om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Een tweede slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's