Gordon Ramsay laat enorme verwonding zien na ernstig ongeluk, 'geluk dat ik er nog ben'

Gordon Ramsay laat enorme verwonding zien na ernstig ongeluk, 'geluk dat ik er nog ben'

<em>Gordon Ramsay</em> laat enorme verwonding zien na ernstig ongeluk, 'geluk dat ik er nog ben' Gordon Ramsay laat in een video weten dat hij behoorlijk gewond is geraakt bij een ongeluk met zijn fiets in Connecticut. Hij draagt iedereen op om een helm te dragen, aangezien die zijn leven heeft gered. De tv-chef is inmiddels behandeld en hij raakte niet ernstig verwond. Wel ziet hij er naar eigen zeggen uit als een ‘paarse aardappel’, hij laat een gigantische beurse plek op zijn lijf zien. Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef) Bekijk deze video » Masterchef Australië seizoen 15 start maandag bij Net5: laatste met Jock Zonfrillo Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 17 June om 15:16

Gordon Ramsay laat in een video weten dat hij behoorlijk gewond is geraakt bij een ongeluk met zijn fiets in Connecticut. Hij draagt iedereen op om een helm te dragen, aangezien die zijn leven heeft gered. De tv-chef is inmiddels behandeld en hij raakte niet ernstig verwond. Wel ziet hij er naar eigen zeggen uit als een ‘paarse aardappel’, hij laat een gigantische beurse plek op zijn lijf zien.

Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's