Masterchef Australië seizoen 15 start maandag bij Net5: laatste met Jock Zonfrillo

Masterchef Australië seizoen 15 start maandag bij Net5: laatste met Jock Zonfrillo

<em>Masterchef Australië</em> seizoen 15 start maandag bij Net5: laatste met Jock Zonfrillo Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef) Vanaf maandag kun je ook in Nederland kijken naar het nieuwste seizoen van Masterchef Australië. Het is een nogal beladen seizoen, het betreft de laatste reeks waarin jurylid en presentator Jock Zonfrillo te zien is. De chef overleed eind april plotseling op 46-jarige leeftijd. In Australië is de reeks inmiddels, na overleg met de nabestaanden van Zonfrillo, uitgezonden. In de trailer van seizoen 15 van de internationaal geliefde kookprogramma is te zien dat er weer grote gasten langskomen, zoals Jamie Oliver, Rick Stein en Curtis Stone. In Australië werd vlak voor de aftrap van deze reeks bekend dat Zonfrillo was overleden. Daarom begon het seizoen met een speciale uitzending waarin de geliefde chef werd geëerd. Bekijk de eerste beelden van seizoen 15 van Masterchef Australië hieronder. In de video hierboven zie je de finale van het vorige seizoen. Masterchef Australië is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien bij Net5. Je kunt alle afleveringen van Masterchef Australië terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door MasterChef Australia (@masterchefau) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door MasterChef Australia (@masterchefau) Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video » Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen MasterChef USA: start 12 juni bij Net5 Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 24 augustus 2023 om 14:20

Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef)

Vanaf maandag kun je ook in Nederland kijken naar het nieuwste seizoen van Masterchef Australië. Het is een nogal beladen seizoen, het betreft de laatste reeks waarin jurylid en presentator Jock Zonfrillo te zien is. De chef overleed eind april plotseling op 46-jarige leeftijd.

In Australië is de reeks inmiddels, na overleg met de nabestaanden van Zonfrillo, uitgezonden. In de trailer van seizoen 15 van de internationaal geliefde kookprogramma is te zien dat er weer grote gasten langskomen, zoals Jamie Oliver, Rick Stein en Curtis Stone. In Australië werd vlak voor de aftrap van deze reeks bekend dat Zonfrillo was overleden. Daarom begon het seizoen met een speciale uitzending waarin de geliefde chef werd geëerd.

Bekijk de eerste beelden van seizoen 15 van Masterchef Australië hieronder. In de video hierboven zie je de finale van het vorige seizoen.

Masterchef Australië is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien bij Net5. Je kunt alle afleveringen van Masterchef Australië terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's