Lang Leve de Liefde: "Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal"

Lang Leve de Liefde: "Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal"

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal&quot; In Lang Leve de Liefde stelt Saba de vraag aan Binta of zij jaloers is als haar partner veel aandacht krijgt van een ander. Dat is zij zeker en legt het uit in duidelijke taal. "Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal" en "Je hoeft niet overdreven te lachen dat 'je tanden buiten zijn" aldus Binta. Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje Bekijk deze video » Marijke en Wanda openhartig in LLDL: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Saba probeert ijs te breken met zeer gewaagde sokken Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 June om 21:17

In Lang Leve de Liefde stelt Saba de vraag aan Binta of zij jaloers is als haar partner veel aandacht krijgt van een ander. Dat is zij zeker en legt het uit in duidelijke taal. "Waarom knipt je oog, kijk gewoon normaal" en "Je hoeft niet overdreven te lachen dat 'je tanden buiten zijn" aldus Binta.

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's