Steenrijk, Straatarm: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen

Steenrijk, Straatarm: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: tranen bij moeder Matteeva als zij en dochter make-over krijgen In Steenrijk, Straatarm was woensdag de familie Matteeva te zien. Zij hebben het financieel niet makkelijk maar ze mochten ruilen met het luxeleven van de familie des Bouvrie. Shoppen en naar de kapper“Vergeet niet wat voor jezelf te kopen mama!”, zegt het meisje tegen haar moeder. Even later gaan ze naar de kapper en krijgen moeder en dochter een complete make-over. En dat zorgt voor tranen bij mama Matteeva… Bekijk de beelden van Steenrijk, Straatarm hierboven. Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Monique in Steenrijk, straatarm: 'Ik mag weer opnieuw beginnen en het verleden achter me laten' Bekijk deze video » Marjolein kraakt huis van Monique in Steenrijk, straatarm: 'Verre van schoon' Bekijk deze video » Vader en zoon kopen in Steenrijk, Straatarm kleren t.w.v. ruim 650 euro: "Ik schrik van het bedrag" Bekijk deze video »
TV :
Thursday 20 June om 11:32

In Steenrijk, Straatarm was woensdag de familie Matteeva te zien. Zij hebben het financieel niet makkelijk maar ze mochten ruilen met het luxeleven van de familie des Bouvrie.

Shoppen en naar de kapper
“Vergeet niet wat voor jezelf te kopen mama!”, zegt het meisje tegen haar moeder. Even later gaan ze naar de kapper en krijgen moeder en dochter een complete make-over. En dat zorgt voor tranen bij mama Matteeva…

Bekijk de beelden van Steenrijk, Straatarm hierboven.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's