Suzan kan cadeau van Freek voor verjaardag niet waarderen (video)

Suzan kan cadeau van Freek voor verjaardag niet waarderen (video)

<em>Suzan</em> kan cadeau van <em>Freek</em> voor verjaardag niet waarderen (video) Suzan en Freek zingen niet alleen samen, ze zijn ook getrouwd. Ze kennen elkaar door en door, al zegt dat niet dat ze ook goede cadeaus voor elkaar kunnen uitzoeken. Freek had iets voor de verjaardag van zijn geliefde gekocht, maar Suzan is er niet echt blij mee en moffelt het weg… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Katja Schuurman lanceert lingerielijn gemaakt van restmaterialen (Shownieuws) Bekijk deze video » Hele familie gefilmd voor De Frogers: Happy Campers, ook vriend van kleindochter Charlie (17) Bekijk deze video » Douwe Bob vangt illegaal rivierkreeften en eet ze op: 'Superlekker' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 21 June om 12:38

Suzan en Freek zingen niet alleen samen, ze zijn ook getrouwd. Ze kennen elkaar door en door, al zegt dat niet dat ze ook goede cadeaus voor elkaar kunnen uitzoeken. Freek had iets voor de verjaardag van zijn geliefde gekocht, maar Suzan is er niet echt blij mee en moffelt het weg…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's