'Niet zo scherpe' Jan Smit stoot keihard zijn hoofd en deelt de video

'Niet zo scherpe' Jan Smit stoot keihard zijn hoofd en deelt de video

'Niet zo scherpe' <em>Jan Smit</em> stoot keihard zijn hoofd en deelt de video Jan Smit was naar eigen zeggen even niet zo scherp en deelt dit graag met de rest van de wereld. Op social media heeft de volkszanger namelijk een video geplaatst van een incident waarbij hij keihard zijn hoofd stoot voor zijn eigen deur. Wat er precies gebeurt is niet helemaal duidelijk, maar de beelden zeggen genoeg… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd Bekijk deze video » Binnenkijken: zo zie het huis van Jan Smit in Marbella eruit (video) Bekijk deze video » Zoet: Jan Smit geeft zoontje hug tijdens Toppers-concert (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 24 June om 10:47

Jan Smit was naar eigen zeggen even niet zo scherp en deelt dit graag met de rest van de wereld. Op social media heeft de volkszanger namelijk een video geplaatst van een incident waarbij hij keihard zijn hoofd stoot voor zijn eigen deur. Wat er precies gebeurt is niet helemaal duidelijk, maar de beelden zeggen genoeg…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's