Zwerver brengt gevonden portemonnee met 2000 euro naar politie (Hart van Nederland)

Zwerver brengt gevonden portemonnee met 2000 euro naar politie (Hart van Nederland)

<em>Zwerver</em> brengt gevonden portemonnee met 2000 euro naar politie (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland wordt het bijzondere verhaal in beeld gebracht van een zwerver. Hij was in de trein op zoek naar flessen en blikjes, toen hij een portemonnee vond. Hierin zat 2000 euro aan cash geld, maar hij besloot de portefeuille eerlijk te geven aan de politie. “Breng het gewoon terug, ongeacht je situatie”, zegt Hadjer Al-Ali. Wel krijgt hij een beloning van de politie… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: ruzie mondt uit in steekpartij in centrum van Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man en vrouw raken zwaargewond op Zeeuwse camping na conflict' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tien gewonden door val megaspandoek bij wedstrijd FC Twente (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 24 June om 09:06

In Hart van Nederland wordt het bijzondere verhaal in beeld gebracht van een zwerver. Hij was in de trein op zoek naar flessen en blikjes, toen hij een portemonnee vond. Hierin zat 2000 euro aan cash geld, maar hij besloot de portefeuille eerlijk te geven aan de politie. “Breng het gewoon terug, ongeacht je situatie”, zegt Hadjer Al-Ali. Wel krijgt hij een beloning van de politie…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's