Next Level Chef: ode Vinny aan Gordon Ramsay loopt uit op pijnlijk drama

Next Level Chef: ode Vinny aan Gordon Ramsay loopt uit op pijnlijk drama

<em>Next Level Chef</em>: ode Vinny aan Gordon Ramsay loopt uit op pijnlijk drama In Next Level Chef komt kandidaat Vinny oog in oog te staan met zijn grote idool Gordon Ramsay. Terwijl hij druk bezig is in de keuken om een gerecht te bereiden, vertelt hij de tv-chef dat hij al zijn hele leven naar hem kijkt. Maar zijn ode komt niet helemaal over, want terwijl hij tegen Gordon praat snijdt hij in zijn vinger en wordt het een bloederige aangelegenheid… Next Level Chef is vanaf maandag elke werkdag om 18.25 uur te zien bij Net5. Bekijk het fragment van Next Level Chef in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef) Bekijk deze video » Gordon Ramsay laat enorme verwonding zien na ernstig ongeluk, 'geluk dat ik er nog ben' Bekijk deze video »
Monday 24 June om 11:48

In Next Level Chef komt kandidaat Vinny oog in oog te staan met zijn grote idool Gordon Ramsay. Terwijl hij druk bezig is in de keuken om een gerecht te bereiden, vertelt hij de tv-chef dat hij al zijn hele leven naar hem kijkt. Maar zijn ode komt niet helemaal over, want terwijl hij tegen Gordon praat snijdt hij in zijn vinger en wordt het een bloederige aangelegenheid…

Next Level Chef is vanaf maandag elke werkdag om 18.25 uur te zien bij Net5. Bekijk het fragment van Next Level Chef in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's