Seizoen 5 Dertigers start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer

Seizoen 5 Dertigers start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer

Monday 24 June om 15:06

Nog een paar weken en dan kun je genieten van een gloednieuw seizoen van de populaire dramaserie Dertigers. De vijfde reeks is wel een bijzondere, want de verhalen zijn anders en de rollen worden gespeeld door allemaal nieuwe acteurs. Maar ook deze vriendengroep worstelt met allerlei dertigersdilemma's: vragen over werk, de liefde en het krijgen van kinderen…

Bekijk de trailer van Dertigers seizoen 5 hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is vanaf 8 juli elke maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Seizoen 5 <em>Dertigers</em> start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer Nog een paar weken en dan kun je genieten van een gloednieuw seizoen van de populaire dramaserie Dertigers. De vijfde reeks is wel een bijzondere, want de verhalen zijn anders en de rollen worden gespeeld door allemaal nieuwe acteurs. Maar ook deze vriendengroep worstelt met allerlei dertigersdilemma's: vragen over werk, de liefde en het krijgen van kinderen… Bekijk de trailer van Dertigers seizoen 5 hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is vanaf 8 juli elke maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dertigers: Lot krijgt advies van dochter Hannah over daten via Tinder Bekijk deze video » Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Bekijk deze video » Serie Dertigers komt terug maar dan helemaal anders: dit is de nieuwe cast Bekijk deze video »
Serie :
Seizoen 5 Dertigers start 8 juli met nieuwe cast op NPO 3: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's