Bijzonder: Patty Brard wordt BABS op bruiloft van dochter Priscilla (Shownieuws)

Bijzonder: Patty Brard wordt BABS op bruiloft van dochter Priscilla (Shownieuws)

Bijzonder: <em>Patty Brard</em> wordt BABS op bruiloft van dochter Priscilla (Shownieuws) Het is weer helemaal koek en ei tussen Patty Brard en haar dochter Priscilla. Sterker nog, Priscilla heeft haar moeder gevraagd om BABS te zijn op haar bruiloft, in september geeft ze haar jawoord aan Kevin. Jarenlang hadden de twee ruzie en spraken ze elkaar niet, maar vorig jaar hebben ze de strijdbijl begraven. Alleen de vader van Priscilla, Carlo Nasi, heeft zijn schoonzoon nog niet ontmoet. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer en André Hazes brengen single Zij is van mij uit: bekijk een voorproefje Bekijk deze video » André van Duin viert mijlpaal met postzegels en verrassingsavond: 60 jaar in het vak Bekijk deze video » Joop van den Ende sneert naar Albert Verlinde na onthulling Malle Babbe: 'Onzinnig' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 25 June om 09:30

Het is weer helemaal koek en ei tussen Patty Brard en haar dochter Priscilla. Sterker nog, Priscilla heeft haar moeder gevraagd om BABS te zijn op haar bruiloft, in september geeft ze haar jawoord aan Kevin. Jarenlang hadden de twee ruzie en spraken ze elkaar niet, maar vorig jaar hebben ze de strijdbijl begraven. Alleen de vader van Priscilla, Carlo Nasi, heeft zijn schoonzoon nog niet ontmoet.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's