Wonder Woman 1984 vanaf 31 maart beschikbaar op Pathé Thuis

Wonder Woman 1984 vanaf 31 maart beschikbaar op Pathé Thuis
Superheldenactie met Gal Gadot

Film :

De premièredatum werd keer op keer uitgesteld en helaas (door corona) zag de superheldenfilm Wonder Woman 1984, met de Israelische actrice Gal Gadot, nooit het witte doek in de Nederlandse bioscopen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want vanaf 31 maart staat Wonder Woman 1984 op Pathé Thuis.

Je kunt Wonder Woman 1984 streamen op Pathé Thuis.

Het verhaal en de zweep!
We maken een sprong naar de jaren tachtig. Diana, werkzaam als antropologe bij het Smithsonian Institute in Washington D.C., probeert haar activiteiten als Wonder Woman zoveel mogelijk geheim te houden. Wanneer zakenman Maxwell Lord het instituut bezoekt, komt hij met behulp van een nieuwe collega, Barbara Ann Minerva, in het bezit van een mysterieuze Dreamstone. Maxwell besluit de superkrachten van de Dreamstone voor eigen gewin te gebruiken, waardoor de hele wereld gevaar loopt.

Actrice Kirsten Wiig in de film 'Wonder Woman 1984'

Lees hier onze recensie van Wonder Woman 1984.

Cast
Naast Gal Gadot (Zack Snyder's Justice League) en Chris Pine (Outlaw King) zijn ook Kirsten Wiig (Barb and Star Go to Vista Del Mar), Pedro Pascal (Game of Thrones), Doutzen Kroes (Wonder Woman) en Robin Wright (House of Cards) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Patty Jenkins (Monster).

Vanaf 31 maart 2021 is de film Wonder Woman 1984 te streamen op Pathé Thuis. Genre: Actie, Avontuur, Drama. Tijdsduur: 151 minuten. IMDb-score: 5,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV