Vanavond op tv: Zembla over ransomware, mr. Bart Beuving in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond op tv: Zembla over ransomware, mr. Bart Beuving in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 oktober

Kijktip :

Vanavond doet Zembla onderzoek naar ransomware. Is Nederland wel goed genoeg beschermd tegen deze gijzelsoftware? Verder onder meer de intrede van mr. Bart Beuving in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: gehackt en gegijzeld

NPO 2
20:30 uur

Het is de nieuwste trend op misdaadgebied: ransomware. 'Uw computers zijn versleuteld. Neem contact met ons op om uw data terug te krijgen.' Hackers leggen met deze gijzelsoftware organisaties en overheden digitaal plat en vragen miljoenen losgeld. In deze aflevering van Zembla wordt onderzocht of Nederland goed beschermd is tegen ransomware-aanvallen. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid spreekt van een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Chateau Meiland: druk met feestjes

SBS 6
20:30 uur

Deze week worden er feestjes gevierd in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Ook gaat Maxime verder met haar huizenjacht. De fans voor de deur bij de familie Meiland weten het al: er wordt een surpriseparty georganiseerd in de tuin van Martien en Erica. Iedereen is er, alleen Maxime en Leroy komen te laat op hun eigen babyshower. En het volgende feest komt er alweer aan: Martiens 60e verjaardag.

Actiefilm: Wonder Woman

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige superheldenfilm Wonder Woman te zien. Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige, tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

Mr. Bart Beuving: verblind door zonnepanelen

SBS 6
21:30 uur

Een week geleden introduceerde mr. Frank Visser een nieuwe rechter in zijn team, mr. Bart Beuving. Die reist in deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak af naar Nijmegen waar Fred en Yvonne worden verblind door de zonnepanelen van hun buurvrouw. Het zonlicht weerkaatst op de bakken van de panelen zo hun tuin in waardoor het stel is genoodzaakt bij mooi weer binnen te zitten. De buurvrouw, Jennifer, gelooft er niets van.

Terug: My Feet Are Killing Me

TLC
21:30 uur

In een nieuw seizoen van My Feet Are Killing Me behandelen artsen opnieuw patiënten aan vergroeide nagels, extreme eeltvorming en andere bijzondere voetaandoeningen, zodat ze klaar zijn voor de zomer. Zoals een man die korstige knobbels op zijn voet heeft die eruitzien als cornflakes en een vrouw bij wie de tenen zo ver uit elkaar staan dat het net een apenvoet lijkt.

Nieuw: Zeikwijven

NPO 3
21:45 uur

In het nieuwe programma Zeikwijven laten Shelly Sterk en Quinty Misiedjan zien dat de wereld waarin wij anno 2021 leven helaas nog steeds is ingericht op mannen. Zeikwijven belicht op verrassende en originele wijze de verschillen tussen mannen en vrouwen, en dan met name de gevolgen van deze verschillen voor de vrouwen. Zo bespreken Shelly en Quinty het feit dat autogordels zelden worden getest op vrouwendummy's en dat reanimatiepoppen vrijwel altijd van het mannelijk geslacht zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV