Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022
Met onder meer No Time to Die

Nieuws :

De lente begint langzaam vorm te krijgen en de korte broeken kunnen weer vooraan in de kast. Met het zonnetje betekent het: iPadje mee en in de tuinstoel naar een nieuwe film of serie kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Wilds, S2 (6 mei)

Prime Video

Een groep tienermeisjes met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat een vliegtuigongeluk hen op een onbewoond eiland heeft gestrand. In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is. Bekijk hier waar je The Wilds kunt streamen.

Bosch: Legacy (6 mei)

Prime Video

Bron:
Voormalig LAPD detective Harry Bosch begint aan een nieuw hoofdstuk als privédetective. Zijn eerste klus brengt hem naar het landgoed van de zieke miljardair Whitney Vance, waar Bosch de opdracht krijgt om de enige potentiële erfgenaam van Vance te vinden. Onderweg komt Bosch in aanvaring met machtige figuren die er belang bij hebben dat de erfgenaam niet wordt gevonden. Bekijk hier waar je vanaf 6 mei Bosch: Legacy kunt streamen.

Lovestruck High, S1 (18 mei)

Prime Video

Een gloednieuwe, meeslepende reality dating show die 15 Britse singles meeneemt naar een zeer speciale Amerikaanse High School voor een tweede kans op het vinden van liefde. Bekijk hier waar je vanaf 18 mei [Lovestruck High kunt streamen](https://www.gids.tv/serie/ lovestruck-high).

Night Sky, S1 (20 mei)

Prime Video

Bron: Prime Video
Night Sky volgt Irene en Franklin York, een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. Bekijk hier waar je vanaf 20 mei Night Sky kunt streamen.

No Time To Die (30 mei)

Prime Video

Bron: MGM
James Bond is niet meer actief bij de geheime dienst en woont en leeft in Jamaica, totdat goede vriend Felix Leiter om zijn hulp vraagt als zij een gekidnapte wetenschapper niet kunnen vinden. Lees hier waar je No Time To Die kunt kijken.

De hele James Bond collectie is tijdelijk te zien op Prime Video. Onderdeel daarvan zijn naast No Time To Die alle officiële James Bond-films die zijn gemaakt.

Verder op Prime Video

  • Magpie Murders, S1 (5 mei)
  • Ten Percent, S1 (6 mei)
  • Totems, S1 (20 mei)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV