Vrijdag in Humberto: Martien Meiland en Erica Renkema over podcast 'Wat goéééd!'

Vrijdag in Humberto: Martien Meiland en Erica Renkema over podcast 'Wat goéééd!'
De gasten van Humberto van vrijdag 24 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van vrijdag 24 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - vrijdag 24 juni

  • Na hun successeries Chateau Meiland en Chateau Bijstand hebben de Meilandjes nu een nieuwe super-positieve podcast. Binnen 5 dagen staat 'Wat goéééd!' op nummer 1 van de Spotify Podcast hitlijst. Aan tafel: Martien Meiland en Erica Renkema.

  • William Rutten fotografeert al 35 jaar de grootste sterren op aarde. Oprah Winfrey, Al Pacino, Lady Gaga. Noem een beroemdheid of William heeft hem of haar voor de camera gehad. Ter ere van zijn jubileum is vanaf dit weekend de tentoonstelling 'Icons' te zien.

  • Na bijna 50 jaar wordt het voor veel vrouwen in de Verenigde Staten praktisch onmogelijk gemaakt om een abortus te ondergaan, nu staten daar voortaan zelf over mogen beslissen. We praten erover met Michiel Vos en Erik Mouthaan.

  • Willem Holleeder is ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslang. Is dit het einde van het tijdperk van de polderpenoze? Saskia Belleman schuift aan.

  • Een jaar geleden nam Ramon Ginton tijdens een avond in de studio een gitaarsolo op. Toen kon hij nog niet vermoeden dat hij op de plaat van een van de grootste artiesten van deze tijd terecht zou komen: Drake. Vanavond schuift Ramon aan bij Humberto.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's