Familie Meiland komt met podcast Wat Goéééd! over positiviteit: bekijk de aankondiging

Familie Meiland komt met podcast Wat Goéééd! over positiviteit: bekijk de aankondiging

Vrijdag 17 juni 2022 om 13:25

De familie Meiland is vanaf vandaag elke week te horen in een podcast. Erica en Martien Meiland kondigen hun eigen podcast aan en vertellen dat het alleen maar gaat over positiviteit. De titel is de bekende uitspraak van de flamboyante realityster Martien: 'Wat Goéééd!'. Elke week bespreken zij het laatste nieuws, en dit alles met een positieve insteek en wellicht ook wat geklaag. Daarbij verwelkomen ze wekelijks een gast, in de eerste aflevering komt Britt Dekker langs.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is vanaf 17 juni elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de aankondiging voor de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Familie Meiland komt met podcast <em>Wat Goéééd!</em> over positiviteit: bekijk de aankondiging De familie Meiland is vanaf vandaag elke week te horen in een podcast. Erica en Martien Meiland kondigen hun eigen podcast aan en vertellen dat het alleen maar gaat over positiviteit. De titel is de bekende uitspraak van de flamboyante realityster Martien: 'Wat Goéééd!'. Elke week bespreken zij het laatste nieuws, en dit alles met een positieve insteek en wellicht ook wat geklaag. Daarbij verwelkomen ze wekelijks een gast, in de eerste aflevering komt Britt Dekker langs. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is vanaf 17 juni elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de aankondiging voor de podcast Wat Goéééd! hieronder. Chateau Meiland: Martien Meiland baalt ontzettend van gebroken arm (video) Bekijk deze video » Zien: Erica en Martien Meiland onthullen gesprekken over nieuw boek Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's