Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022
Met onder meer The White Lotus en finale House of the Dragon

Kijktip :

Het begint langzamerhand weer koud te worden in Nederland en dat betekent dat de open haard weer aan kan en - om de energierekening wat te sparen - een warme deken over de benen op de bank gaat. Een film of serie hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2022.

Kijktips van Gids.tv

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler, S3 (7 oktober)

HBO Max

Londen, de jaren 60. Alfred Pennyworth is een voormalige Britse SAS-soldaat die onlangs de strijdkrachten heeft verlaten en een beveiligingsbedrijf begint. Het bureau trekt de aandacht van een jonge Amerikaanse miljardair genaamd Thomas Wayne. Bekijk hier waar je Pennyworth: The Origin of Batman's Butler kunt streamen.

Mortal Kombat (9 oktober)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het verhaal volgt een uitgerangeerde MMA-vechter Cole Young. Hij raakt betrokken bij de decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen twee lang geleden overleden ninja-clans. Young raakt vervolgens met verschillende anderen verwikkeld in een vechttoernooi dat georganiseerd wordt door Raiden. Lees hier waar je Mortal Kombat kunt kijken.

Avenue 5, S2 (11 oktober)

HBO Max

Ruim 40 jaar in de toekomst navigeren ruimtekapitein Ryan Clark en de bemanning van het luxe ruimtecruiseschip Avenue 5 door ontevreden passagiers en onverwachte gebeurtenissen na technische problemen aan boord. Bekijk hier waar je Avenue 5 kunt streamen.

The Vow, S2 (18 oktober)

HBO Max

De reeks geeft een inkijk in de organisatie NXIVM, die volop in het nieuws kwam wegens beschuldigingen van afpersing. Keith Raniere, de oprichter van de groep, werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van 120 jaar, wegens onder meer afpersing en vrouwenhandel. Bekijk hier waar je The Vow kunt streamen.

Selena + Chef, S4 (19 oktober)

HBO Max

Sinds social distancing thuis, heeft Selena Gomez meer tijd in de keuken doorgebracht dan ze ooit had gedacht. Maar ondanks haar vele talenten, is het nog maar de vraag of koken daar één van is. In elke aflevering zal Selena op afstand worden bijgestaan door een andere meesterkok. Bekijk hier waar je Selena + Chef kunt streamen.

House of the Dragon (finale op 24 oktober)

HBO Max

Bron: HBO Max
De Targaryen-dynastie is op het absolute toppunt van zijn macht, met meer dan 15 draken onder hun juk. De meeste rijken - echt en ingebeeld - brokkelen af van zulke hoogten. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Bekijk hier waar je House of Dragon kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van House of the Dragon.

The White Lotus, S2 (31 oktober)

HBO Max

Bron: HBO Max
Een groep van zeer verschillende mensen gaat een week lang naar een exclusief vakantieoord op Hawaï. Hun vele verlangens en wensen worden maar al te graag verwezenlijkt door de werknemers die onder leiding staan van de Australische manager Armond. Met elke dag die voorbijgaat komt er een duistere complexiteit aan het licht in de perfecte reizigers, het vrolijke personeel en de idyllische locatie zelf. Bekijk hier waar je The White Lotus kunt streamen.

Verder op HBO Max

 • The Cleaning Lady, S2 (1 oktober)
 • Stargirl, S3 (1 oktober)
 • The Killing, S1-3 (1 oktober)
 • The Fall, S1-3 (6 oktober)
 • All American, S5 (12 oktober)
 • All American: Homecoming, S2 (12 oktober)
 • Legendary, S3 (27 oktober)
 • GARCIA (28 oktober)
 • Paddington (oktober)
 • 12 Years a Slave (oktober)
 • Now You See Me 2 (oktober)
 • A Bigger Splash (oktober)
 • The Iron Lady (oktober)
 • La La Land (oktober)
 • Divergent (oktober)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV