Serierecensie: From Scratch is romantiek met een traan en de beeldschone Zoe Saldana

Serierecensie: From Scratch is romantiek met een traan en de beeldschone Zoe Saldana
Nu in de top 10 van Netflix

Film :

Vanaf 21 oktober is de serie From Scratch te zien op Netflix. Wie lekker wil nazomeren in het Italiaanse Florence op Sicilië, zit goed met de prachtige actrice Zoe Saldana in de hoofdrol. Al heeft haar Vespa wel wat opstartproblemen. Lees hier de serierecensie van From Scratch.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Savor the journey
Een Amerikaanse studente ontmoet in Italië de liefde van haar leven. Ze neemt hem mee naar de Verenigde Staten waar ze een gelukkig leven leiden totdat hij problemen krijgt met zijn gezondheid.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,3

Wie fan is van actrice Zoe Saldana, mag dit natuurlijk niet missen. De serie volgt de rollercoaster van het leven, waarin liefde, familie, tegenslag, verlies en hoop allemaal thema's zijn. Helaas wordt deze Amerikaanse serie soms wel heel erg voorspelbaar. Toch - mede door de fijne cast, romantische verhaal en muziek - ga je toch voor de bijl en vliegen de afleveringen voorbij. Als je zin hebt om een beetje te zwijmelen, een beetje te huilen en te veel Italiaans eten met een groot glas wijn, dan is From Scratch een perfecte manier om deze serie te starten. Het vat misschien niet de volledige complexiteit van de personages compleet, of de ervaringen die ze beleven. Maar welke met dikke tranen bevlekte liefdesbrief doet dat ooit? Drie sterren.

Fan van deze serie? Bekijk dan ook deze drie films over romantiek en liefde.

Cast
Naast Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) en Eugenio Mastrandrea (La fuggitiva) zijn ook Kellita Smith (Sharknado 3), Keith David (The Thing) en Judith Scott (Dear White People) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Attica Locke en Tembi Locke (Friends).

Actrice Zoe Saldaña (Amy Wheeler) in de serie 'From Scratch'

Vanaf 21 oktober 2022 is de serie From Scratch te zien op Netflix. De serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: Romantiek, Drama, Familie.

Actuele video's

Meer actuele video's