Valentijnsdag 2021: 3 topfilms voor singles, bizarre liefde en ultieme romantiek

Valentijnsdag 2021: 3 topfilms voor singles, bizarre liefde en ultieme romantiek
De dag van de liefde is aan!

Kijktip :

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde in al zijn facetten: de onbeantwoorde, de onbereikbare, de geheime, de knettergekke, een wilde nacht, of voor altijd single? Gids.tv heeft 3 films uitgekozen die uitstekend passen bij het feest van liefde, geluk en soms met een traan.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

1. Her (2013)

IMDb ★ 8,0

Theodore Twombly, die hevig verliefd wordt op een geavanceerd computersysteem. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij Samantha, een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Ontroerend mooi en ijzersterk. Met topacteur Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Her kunt streamen.

Lees hier het artikel: top 10 films is voor de Valentijnsdag-haters.

2. Gloria Bell (2018)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,3

In het bruisende seniorennachtleven van Los Angeles wil Gloria dansen, vrijen en verliefd worden. Maar bovenal wil ze leven. Een verhaal voor alle mensen die de liefde niet snappen, maar ook over "houden van jezelf". Met de prachtige Julianne Moore in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Gloria Bell kunt streamen.

3. To All The Boys: Always and Forever (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,5

Streamingdienst Netflix heeft met deze trilogie een shot in Cupido's hart veroverd. To All The Boys: Always and Forever is heerlijke romantiek met Lana Condor en Noah Centineo in de hoofdrol. Lees hier waar je de film To All The Boys: Always and Forever kunt streamen.

Lees hier de recensie van To All The Boys: Always and Forever.

Lees ook de recensie van To All The Boys I've Loved Before (deel 1) en To All The Boys: P.S. I Still Love You (deel 2).

Lees hier het artikel: Welke romantische films zijn tijdens de week van Valentijnsdag op tv?.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Valentijnsdag 2021: 3 topfilms voor singles, bizarre liefde en ultieme romantiek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV