Muziekspecial Song van het Jaar 2022 vrijdag te zien op NPO 3

Muziekspecial Song van het Jaar 2022 vrijdag te zien op NPO 3
Wie wint prestigieuze prijs?

Kijktip :

De afgelopen tijd konden luisteraars van NPO Radio 3FM weer stemmen op de Song van het Jaar. Op vrijdag 2 december werd de winnaar onthuld tijdens het Song van het Jaar-festival, waarvan de hoogtepunten vrijdag 9 december te zien zijn op NPO 3.

Song van het Jaar 2022 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Winnaar
De winnaar van de Song van het Jaar-award is al een week bekend, maar we zullen die hier nog niet onthullen om de spanning voor de kijkers te bewaren. Eerdere winnaars zijn onder meer The Weeknd ('Blinding Lights'), Tame Impala ('Let It Happen'), The White Stripes ('Seven Nation Army') en Nirvana ('Smells Like Teen Spirit'). Wie mag zich aan dit illustere rijtje toevoegen?

Optredens
Bij de genomineerden vinden we internationale sterren als Adele, Taylor Swift en Harry Styles, maar ook vaderlandse toppers als Froukje, S10 en Goldband. Het Song van het Jaar Festival werd gehouden in de Maassilo in Rotterdam, waar onder meer Son Mieux, Warhaus, WIES, Personal Trainer, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Haunted Youth en Prins S. en de Geit optraden.

De muziekspecial Song van het Jaar 2022 is vrijdag 9 december om 23.10 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de hele uitzending van Song van het Jaar 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV