Halve finale The Masked Singer vrijdag 23 december bij RTL 4, helemaal in kerstsfeer

Halve finale The Masked Singer vrijdag 23 december bij RTL 4, helemaal in kerstsfeer
Twee BN’ers doen hun masker af

Kijktip :

Deze vrijdag zie je de halve finale van The Masked Singer, waarin weer meerdere kandidaten zullen afvallen. Die halve finale betekent ook dat in elke halve finale iemand af gaat vallen, waarbij de eerste plekken voor de finale kunnen worden bereikt. En deze aflevering staat daarnaast nog eens helemaal in het teken van kerst!

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vorige week
Vorige week viel op verrassende wijze de Ridder af. Het publiek besloot dat Pinguin, de Panda en de Kikker gegarandeerd door waren en tussen de Olifant en de Ridder werd het uiteindelijk die laatste die de show moest verlaten. Hierdoor verliet Gerard Ekdom het programma en zijn er nog acht 'singers' in de race.

Kerstspecial
In de speciale kerstspecial zullen de acht overgebleven kandidaten kerstduetten zingen. Ook is er sprake van een gloednieuw karakter die het podium zou kunnen gaan betreden: het Rendier, die ook in de oud en nieuw special zal zitten. The Masked Singer is een zangcompetitie waarin de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal staat.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's