Vanavond op tv: De avondshow met Arjen Lubach is terug en debuut Guido Spek in De Slimste Mens

Vanavond op tv: De avondshow met Arjen Lubach is terug en debuut Guido Spek in De Slimste Mens
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 januari

Kijktip :

Arjen Lubach is vanavond weer terug met zijn goedbekeken Avondshow, de dramafilm De Hel van '63 is te zien op NPO3 en GTST-acteur Guido Spek maakt zijn opwachting in De Slimste Mens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: De Hel van '63

NPO 3
20:25 uur

Verhaal
Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.

Actiefilm: Taken

RTL 7
20:27 uur

Verhaal
Ex-CIA-agent Bryan Mills staat met tegenzin toe dat zijn 17-jarige dochter Kim naar Parijs reist. Wanneer hij hoort dat ze is ontvoerd door vrouwenhandelaars, trekt hij naar Parijs om haar te zoeken.

De slimste mens: Guido Spek

NPO 1
20:34 uur

De laatste week van het winterseizoen van De slimste mens begint maandag met de nieuwe uitdager die de week aftrapt: Guido Spek gaat samen met Quinty Misiedjan en Thijs van de Meeberg uitmaken wie er naar de volgende ronde gaat.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Terug: De Avondshow met Arjen Lubach

NPO 1
22:14 uur

Maandag keert Arjen Lubach terug met zijn dagelijkse show De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat daarmee het derde seizoen en het tweede jaar in. Ook dit jaar neemt hij op zijn zo kenmerkende wijze het nieuws door.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV