Serierecensie: Triada is thriller met broeierige seksscènes en Mexicaans temprament

Serierecensie: Triada is thriller met broeierige seksscènes en Mexicaans temprament
Met actrice Maite Perroni drie keer in de hoofdrol

Film :

Vanaf 22 februari staat de serie Triada op Netflix. Wie aan een nieuwe spannende serie wil beginnen, zit misschien wel geramd met deze Mexicaanse productie - die goed gekeken heeft naar de hitserie Orphan Black. Lees hier de serierecensie van Triada.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Rebecca
Een forensisch agente ontmoet een stervende jonge vrouw die op haar lijkt en op onverklaarbare wijze haar naam kent: Becca. Na hun ontmoeting staat haar leven helemaal op zijn kop.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,0

Hoofdrolspeelster Maite Perroni speelt in deze serie een drieling, dus eigenlijk drie personages. Om dit mogelijk te maken, is gefilmd is met stand-ins en knappe computertechnieken. De start van de serie begint spannend, maar daarna gaat het verhaal - geinspireerd op waargebeurde feiten - als een slingerende tornado alle kanten op. Bijzondere spanning, groot drama en mysterie staan op het programma maar weet Triada niet altijd de spanningsboog vast te houden. Het verhaal is thematisch best interessant, maar als thriller niet spannend genoeg om de vergezochte finale in de laatste aflevering de moeite waard te maken. Fans van actrice Maite Perroni hebben een leuke tijd, voor anderen zal het tegenvallen. Twee sterren.

Cast
Naast Maite Perroni (Dark Desire) en David Chocarro (All The Places) zijn ook Nuria Bages (Deceptions) en Ofelia Medina (Colombiana) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Leticia López Margalli (Las Aparicio).

Maite Perroni in 'Triada'. Bron: Netflix

Vanaf 22 februari is de serie Triada (ook bekend als Triptych) te zien op Netflix. Genre: thriller, drama. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's