Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Kizazi Moto: Generation Fire

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

Greys Anatomy, S19 (28 juni)

Disney+ (serie, bingen)

Het laatste seizoen eindigde met het sluiten van het residency-programma van het Grey Sloan Memorial Hospital. Twee artsen zijn op de vlucht voor de politie nadat ze zijn aangegeven voor hulp bij zelfdoding. Bekijk hier waar je Greys Anatomy kunt streamen.

Kizazi Moto: Generation Fire (5 juli)

Disney+ (serie, bingen)

Met verhalen van makers uit Egypte, Kenia, Nigeria, Zuid-Afrika, Oeganda en Zimbabwe, belooft “Kizazi Moto: Generation Fire” kijkers mee te nemen op een onvergetelijke rit naar de toekomst van Afrika, met visioenen van het continent als nooit tevoren. Bekijk hier waar je vanaf 5 juli Kizazi Moto: Generation Fire kunt streamen.

Secret Invasion (26 juli)

Disney+ (serie, finale)

Nick Fury ontdekt dat de Aarde het doel is van een invasie van de gedaanteverwisselende Skrulls. Fury slaat de handen ineen met Everett Ross, Maria Hill en zijn oude vriend Talos, die tevens zelf een Skrull is, om de Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden. Bekijk hier waar je vanaf 21 juni Secret Invasion kunt streamen.

Lees ook onze eerste indrukrecensie van Secret Invasion.

Verder op Disney+

The Clearing (5 juli, serie, finale) Als een meisje verdwijnt, denkt een jonge vrouw terug aan haar eigen jeugd. Zij was als kind namelijk lid van The Kindred, een sekte die geleid werd door een vrouw, en die bekend stond om één ding: het kidnappen van kinderen. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's