Mission: Impossible films met Tom Cruise kijken: waar stream je de films?

Mission: Impossible films met Tom Cruise kijken: waar stream je de films?
Alle films te zien op SkyShowtime

Film :

Het is dé zomerblockbuster van dit jaar: Dead Reckoning Part One, het zevende deel uit de Mission: Impossible franchise. Om je ultiem voor te bereiden op de film kun je terecht op SkyShowtime, waar alle M:I films van Tom Cruise te streamen zijn. Gids.tv geeft hieronder het volledige overzicht.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Mission: Impossible (1996)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,1

Bron: Paramount
De allereerste Mission: Impossible heeft natuurlijk de basis gelegd voor alle films die daarna kwamen. Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Lees hier waar je Mission: Impossible kunt kijken.

Mission: Impossible II (2000)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,1

Bron: Paramount
Agent Ethan Hunt neemt het op tegen zijn vroegere wapenbroeder Sean Ambrose, een man die alles van hem heeft geleerd maar nu zijn aartsvijand is geworden. Beide mannen azen op een genetisch gemanipuleerd virus, Chimera genaamd. Lees hier waar je Mission: Impossible II kunt kijken.

Mission: Impossible III (2006)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,9

Bron: Paramount
Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de beschermelinge van Ethan, in handen van de koelbloedige wapenhandelaar Owen Davian. Lees hier waar je Mission: Impossible III kunt kijken.

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Paramount
Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden moeten terechtstaan voor een fatale explosie in het Kremlin, waar zij bezig waren met een geheime missie. Hunt is vastberaden om de onschuld van zijn team te bewijzen, maar daarvoor moet hij op de vlucht slaan. Lees hier waar je Mission: Impossible - Ghost Protocol kunt kijken.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Paramount
Ethan Hunt en zijn team moeten het opnemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie van goed opgeleide special agents. Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de hele wereld in handen te krijgen. Lees hier waar je Mission: Impossible - Rogue Nation kunt kijken.

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Te zien op: SkyShowtime, Pathé Thuis en andere VOD-diensten | Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,7

Bron: Paramount
Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Lees hier waar je Mission: Impossible - Fallout kunt kijken.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Nu in de bioscoop | Gids.tv: ★★★★½

Tom Cruise in 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'. Bron: Paramount
Hoofdpersonage Ethan Hunt is terug. De dagen dat hij streed voor het algemeen belang lijken nu voorbij. Daarnaast dient hij een kant te kiezen met betrekking tot de internationale spionage. Een kans om te bepalen wat wel of niet waar is, wat goed is of fout... Lees hier waar je Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1 is nu in de voorpremières te zien en draait vanaf woensdag 12 juli in de Nederlandse bioscopen. Binnenkort is de recensie van de film op Gids.tv te lezen.

Actuele video's

Meer actuele video's