Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer The Wheel of Time en Gen V

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

5 kijktips van Gids.tv

The Wheel of Time, S2 (1 september)

Prime Video (serie, première)

Josha Stradowski als Rand en Zoë Robins als Nynaeve in 'The Wheel of Time'. Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt kijken.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober.

Elvis (2 september)

Prime Video (film)

Austin Butler in 'Elvis'. Bron: HBO Max
Het verhaal over de wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij is musicus die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker (Tom Hanks) is een raadselachtige aanwezigheid die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Lees hier waar je Elvis kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Elvis.

Wilderness (15 september)

Prime Video (serie, bingen)

Het Britse, gelukkige stel Liv en Will lijkt alles te hebben. Op een dag ontdekt Liv dat Will een affaire heeft. In Amerika maken ze een grote reis, waar Liv al sinds ze klein was van droomt. Voor Will is het een kans om het goed te maken. Liv ziet het echter als een gelegenheid om dodelijke wraak te nemen. Terwijl ze de Amerikaanse wildernis verkennen, waar altijd ongelukken gebeuren, loopt het stel Wills collega Cara en haar vriend Garth tegen het lijf. Het duurt niet lang voordat de plannen van Liv in de war lopen. Lees hier waar je vanaf 15 september Wilderness kunt streamen.

John Wick: The Continental (22 september)

Prime Video (serie, première)

De driedelige serie duikt in de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden. Hij trekt een spoor van vernietiging door de mysterieuze onderwereld van het hotel, vastbesloten om het te veroveren en uiteindelijk de macht te grijpen. Bekijk hier waar je vanaf 22 september John Wick: The Continental kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober.

Gen V (29 september)

Prime Video (serie, première)

Key art van 'Gen V', de spin-off serie van 'The Boys'. Bron: Prime Video
In de serie volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Bekijk hier waar je vanaf 29 september Gen V kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 3 november.

Verder op Prime Video

  • De Club (7 september, serie, bingen) Daar zitten ze dan, beschaamd voor zich uit te staren in de kille wachtkamer van de IVF-kliniek. Bert en Kirstie, Ziggy en Charlie, en Ellen en Ellen. Drie stellen die nooit gedacht hadden dat ze terecht zouden komen bij de afstandelijk academische en wat vreemde fertiliteitsarts Eva Deseure. Een kindje krijgen zou makkelijk moeten zijn, toch?
  • Sitting in Bars with Cakes (8 september, serie, bingen) De beste vriendinnen Jane en Corinne navigeren als twintigers door het leven in Los Angeles. Corinne, de ultieme extravert, overtuigt Jane, een verlegen maar buitengewoon getalenteerde thuisbakster, om een jaar lang taarten te bakken en mee te nemen naar bars. Het is de bedoeling dat ze op deze manier mensen ontmoet en zelfvertrouwen opbouwt. Tijdens dit jaar krijgt Corinne een levensveranderende diagnose en het tweetal wordt geconfronteerd met een uitdaging zoals ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Kijk ook de trailer.
  • All or Nothing: The German National Team in Qatar (8 september, serie, bingen) Documetaire over het Duitse nationale voetbalteam tijdens het WK voetbal in Qatar.
  • FC Barcelona: A New Era (9 september, serie, bingen) Documentaire over de Spaanse voetbalclub FC Barcelona.
  • The Resort (12 september, serie, première) Noah en Emma zijn op vakantie in de Riviera Maya voor hun 10-jarig jubileum. Noah is tevreden met het leven, terwijl Emma het gevoel heeft dat hun huwelijk niet vooruitgaat. Vervolgens worden ze meegesleurd in een onopgelost mysterie van twee vermiste personen van vijftien jaar geleden, dat de vastberadenheid van hun huwelijk danig op de proef stelt. Kijk ook de trailer.
  • Below Deck, S1-4 (15 september, serie, bingen) Realityserie die een groep jonge ‘yachties’ volgt, terwijl ze een charterseizoen varen aan boord van een luxe jacht. Ze leggen aan op allerlei verschillende bestemmingen, waardoor de serie je het ultieme vakantiegevoel geeft. Elke aflevering staat in het teken van een ander type chartergast; van een wilde girls trip tot een luxe familievakantie.

Actuele video's

Meer actuele video's