Gisteren Gemist: klein geldbedrag bij start Miljoenenjacht, lievelingetjes in Robinson en spektakel in Sittard

Gisteren Gemist: klein geldbedrag bij start Miljoenenjacht, lievelingetjes in Robinson en spektakel in Sittard
Opvallende momenten van zondag 3 september

Gemist :

Het nieuwe tv-seizoen is deze week officieel van start gegaan, en dat betekent dat er weer volop keuzes zijn voor kijkers. Wat was er gisterenavond zoal op tv, wat was trending op X (Twitter), en voor degenen die niet alles hebben kunnen zien, wat hebben je Gisteren Gemist? Gids.tv heeft een overzicht.

Op Gids.tv zie je elke ochtend een overzicht van alles wat je de vorige avond gemist hebt op televisie. Heb jij het daadwerkelijk gemist? Kijk de leukste fragmenten direct terug!

Miljoenenjacht
Een redelijk gegarandeerd kijkcijfersucces was altijd Miljoenenjacht. Ondanks het ontbreken van de showtrap aan het begin van dit seizoen is het voor de kijkers wel nog steeds een heerijk programma.

Dagboek van een herdershond
Het grote evenement van de zondagavond is de live registratie van de musical Dagboek van een herdershond, geregisseerd door David Grifhorst en met tout bekend musicalacteur in een rol. De musical kon veel kijkers bekoren, als we de X'ers van dienst moeten geloven...

We zijn bij Gids.tv ook enthousiast, zo kun je lezen in onze tv-recensie.

Expeditie Robinson
Zondag sluit RTL het openingstweeluik van Expeditie Robinson af. De kijkers zijn al weer direct helemaal 'invested' in wie er wel of niet af moeten vallen...

Actuele video's

Meer actuele video's